ACTUALITAT
T’AJUDEM?

DESTACATS

ACTUALITAT > Notícies > Begur vol acabar amb les confusions termenals amb els pobles veïns

Begur vol acabar amb les confusions termenals amb els pobles veïns


Begur vol acabar amb les confusions termenals amb els pobles veïns Begur vol acabar amb les confusions termenals amb els pobles veïns Begur vol acabar amb les confusions termenals amb els pobles veïns

L’Ajuntament de Begur té decidit col·locar cartells informatius de l’inici i el final del terme municipal a les principals vies de circulació, com també als llocs on hi pugui  haver confusió. La mesura, acordada pel ple municipal,  vol acabar amb la indefinició dels límits municipals a les zones on hi ha continuïtat urbana amb Palafrugell, com passa al veïnat del Terme, Sant Josep, la Bordeta, la zona industrial de la Riera d’Esclanyà o a la part nord d’Aiguagelida. “Crec que és necessari perquè tothom sàpiga en quin terme municipal es troba”, ha manifestat l’alcalde, Joan Loureiro.


La iniciativa municipal s’ha tirat endavant arran de la construcció de la ronda nord que tanca el vial de circumval·lació de Palafrugell, ja que la major part del terme es troba a Begur, com també per les queixes que han fet arribar en aquest sentit veïns dels del veïnat del terme i de la Bordeta. Davant el nou vial, que es preveu que entri en servei abans de Sant Joan, el ple begurenc ha decidit que el tram que passa pel seu terme porti el nom de Via del Camp d’Esclanyà.


Al mateix temps, s’ha decidit demanar a la Diputació de Girona, com a propietària de la carretera GIP6531 que va de Palafrugell a Begur per Esclanyà, que el senyal amb el nom de Palafrugell que va posar abans d’arribar al giratori, que és on es troba el terme, l’ubiqui en un altre lloc perquè “no indueixi a confusió”, segons diu el propi acord.


Altrament, també s’ha acordat, a proposta dels mateixos veïns, renumerar de nou les cases del veïnat del Terme. S’ha decidit que es faci en ordre ascendent de sud a nord.


L’alcalde, a més, ha recordar que es preveu fer el mateix, en les zones urbanes de confusió amb els altres municipis amb qui fa terme. En concret, amb Pals, a la platja del Racó, i amb Regencós, a la urbanització Residencial Begur.
[Més notícies]
 
lletra petitalletra mitjanalletra gran
CALENDARI D'ACTIVITATS

« Novembre 2017 »
DllDtDcDjDvDsDg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

OFICINA VIRTUAL

RECOMANEM

Destacats
Recomanem
Ajuntament de Begur
COPYRIGHT © 1999 - 2017 · AJUNTAMENT DE BEGUR · PLAÇA DE L'ESGLÉSIA, 8 · 17255 BEGUR · TELF. (+34) 972 62 40 20

LEGAL  ·  ACCESSIBILITAT  ·  CONTACTA'NS  ·  MAPA WEB  ·  CRÈDITS  · 
RSS