Oficina de turisme de Begur · Baix Empordà · Costa Brava · Tel. (+34) 972 624 520 · turisme@begur.cat
Què fer?

Què fer?

Què fer? La bellesa del nostre litoral, evident ja des de terra, es converteix en un món encara més espectacular des del mar. La nostra població compta amb empreses de serveis nàutics de qualitat que ofereixen un ampli ventall de possibilitats per desenvolupar tot tipus d’esports nàutics, excursions, aprenentatges i cursets.

Així doncs, a les diferents platges de Begur es poden llogar embarcacions per navegar, fer excursions organitzades en barca, practicar submarinisme, snorkelling, o navegar amb caiac, entre d’altres.

Pel que fa al submarinisme, Begur compta amb diversos centres d’immersió que presten gran quantitat de serveis i que, amb la garantia de professionals, ofereixen la possibilitat de submergirse i conèixer un món nou, silenciós i màgic.

Trobem també a Begur la possibilitat de practicar altres esports com el tennis/padel, l’equitació, vàries activitats relacionades amb cavalls, i també el cicloturisme i la BTT, ja que la comarca del Baix Empordà conserva una àmplia xarxa de camins rurals, allunyats de les gran vies de comunicació, aptes per fer amb bicicleta. També és possible practicar el golf, doncs molt propers a Begur trobem varis camps de golf i pitch & putt.

Veure totes les empreses que ofereixen serveis de turisme actiu

Vull informació sobre...
Vull informació sobre...
Destacats
nota legal | crèdits
Turisme Begur
Oficina de Turisme de Begur · Av. Onze de setembre, 5 · 17255 BEGUR (Girona)
Tel. (+34) 972 624 520 / Fax. (+34) 972 624 578 · turisme@begur.cat
Compromís de Qualitat